Професіоналізм – головний критерій їхньої роботи

30102014Вчора відзначили своє професійне свято працівники Державної служби охорони. Крім основного виду діяльності – охорони об’єктів, служба виконує функції з охорони громадського порядку та боротьби зі злочинністю.
Ця служба вже 62 роки стоїть на варті спокою громадян. За цей час підрозділ пройшов довгий шлях свого розвитку до сучасної, технічно оснащеної служби, у якій працюють кваліфіковані фахівці своєї справи.
На сьогоднішній день Управління Державної служби охорони в Тернопільській області – це надійна охоронна структура по збереженню державного та особистого майна.
Добре підготовлені фахівці ДСО цілодобово стоять на варті законності, спокою і захисту інтересів своїх замовників. При цьому, вони ризикують не тільки своїм здоров’ям, а часом і життям.
Вулицями Тернопільщини патрулюють 12 груп затримань, під охороною ДСО перебуває понад 2800 об’єктів, з яких 2600 –  квартири.
З нагоди свята начальник Управління ДСО при УМВС України в Тернопільській області, підполковник міліції Іващенко Олег Олексійович привітав працівників та ветеранів служби побажав їм мужності, витримки, наснаги, щоб удача та професійні успіхи були постійними супутниками у житті!
Зі словами щирої вдячності за самовіддану працю до привітань приєдналися заступники начальника УДСО Мирослав Орестович Драган і Ярослав Орестович Дзьоник.
В день професійного свята кращих співробітників підрозділу нагороджено почесними  грамотами, подяками і цінними подарунками.

Вам також може сподобатися