У зону АТО поїхало 10 оперативників з Тернопільщини

1414589835_2Десять співробітників оперативного блоку Тернопільського обласного управління внутрішніх справ поїхали у середу, 29 жовтня на схід України для несення служби.

П’ять працівників підрозділу УБОЗ і п’ять працівників карного розшуку замінять своїх колег, які знаходяться в зоні проведення АТО.
З настановами до правоохоронців звернувся начальник обласного управління міліції Василь Облещук. Він побажав хлопцям добросовісного несення служби і повернення додому в повному складі.
– Я б хотів відмітити, що наші працівники міліції, які забезпечують правопорядок на сході України, з честю та гідністю вистояли в тих нелегких умовах і забезпечили правопорядок під час виборчого процесу, а також на тих блок-постах, які відведені для нас міністерством. Це Попасна і Щастя.

Сьогодні в зоні АТО знаходиться 156 співробітників тернопільської міліції. Готуються правоохоронці і до наступної великої ротації, яка запланована на 15 листопада. Тоді на схід планують відправити 120 працівників міліції

За словами Василя Облещука, працівники міліції, які виїжджають в зону проведення антитерористичної операції, забезпечені теплим одягом, теплим взуттям і  теплим харчуванням. Допомагають правоохоронцям постійно меценати, волонтери та пересічні громадяни. Головний міліціонер краю дякує усім за допомогу та підтримку.

Вам також може сподобатися