20 листопада відбудеться другий концерт на підтримку бійців АТО

10Місцеві виконавці знову об’єдналися, щоб допомогти військовим на Сході. 20 листопада відбудеться ще один благодійний концерт на підтримку бійців АТО. Про те, хто із тернопільських співаків вирішив допомогти цього разу, та про підсумки першого заходу дивіться далі в сюжеті.

Результатом старань місцевих виконавців стали двадцять бронежилетів для бійців батальйону «Збруч». Усього на першому концерті, що відбувся у «Березілі» сьомого жовтня, зібрали більше шістдесяти тисяч гривень. На дві тисячі, розповідають організатори, закупили автомобільні запчастини для того ж батальйону, за решту придбали бронежилети.

ПЕТРО ДЕЦЬ, заступник директора ПК «Березіль»

«58000, рівно на 58000 ми закупили бронежилети по ціні 2900. Бронежилети я сам особисто пристрілював вже в батальйоні. Ну, невеличка вм’ятинка від кулі».

ОЛЕКСАНДР СМИК, заступник міського голови

«Оце ті бронежилети, які надійшли в батальйон «Збруч».

Що моляться за швидке повернення усіх бійців, організатори вказали на синьо-жовтих записках, які прикріпили до бронежилетів.

ОЛЕКСАНДР СМИК, заступник міського голови

«– На кожному бронежилеті організатори повісили отакі маленькі… Так вони виглядають. На лівій стороні, біля серця. – Це ненадовго, але… – Але на згадку так пишеться: «Ми молимось за вас. Хай Матінка Божа вас оберігає. Слава Україні! Благодійний проект «Зірки Тернопілля – воїнам АТО».

Усім тернополянам організатори дуже вдячні. Без підтримки людей, кажуть, вони б не зуміли зібрати таку велику суму. Аби знову допомогти військовим на Сході, двадцятого листопада відбудеться ще один концерт. Цього разу в «Березілі» співатиме гурт «Світозари».

ІГОР ЯСНЮК, лідер гурту «СВІТОЗАРИ»

«Надіємося, що люди прийдуть, тому що видно, що наші люди – це є патріоти в душі. І всі долучаються до цієї місії благородної, як тільки хто може. Ми музиканти, власне, таким чином, хочемо зробити цю справу».

Незадовго від другого планують організувати і третій концерт, ділиться Петро Дець. Тоді вже запросять молодих тернопільських виконавців.
Джерело: ІНТБ

Вам також може сподобатися