На Тернопільщині сім’ям учасників АТО нададуть соціальну та матеріальну допомогу

89204Сім’ям військовослужбовців, особам рядового і начальницького складу повинні сприяти в отриманні підтверджуючих документів про їх участь в антитерористичній операції у Донецькій та Луганській областях. Відповідне доручення дав голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк Обласному військовому комісаріату, Управлінню Служби безпеки України в області, Управлінню Міністерства внутрішніх справ України в області.

Також керівник краю доручив районним державним адміністраціям, виконавчим комітетам Тернопільської та Чортківської міських рад невідкладно забезпечити надання сім’ям військовослужбовців та осіб, які беруть участь в антитерористичній операції соціальної, матеріальної допомоги за рахунок усіх можливих джерел фінансування.

«На час проведення АТО близькі військовослужбовців та добровольців, які там воюють залишилися без годувальників, тож наше завдання – всіляко допомагати та підтримувати родини тих патріотів, які захищають українську незалежність на сході України, – наголосив Олег Сиротюк.

Вам також може сподобатися