Смертельна ДТП у Тернополі

neschastnyj-sluchaj-alushta-tvoja-gazeta-20131230-1Впродовж минулої доби в обласному центрі сталося дві дорожньо-транспортних пригоди. В обох випадках під колесами транспортних засобів опинилися пішоходи. Один із них від отриманих травм помер, інший – у лікарні.

ДТП зі смертельним наслідком трапилася на вулиці Тарнавського  близько 15год. 30хв. Під колеса автомобіля «Шкода» потрапив 52-річний тернополянин.

Попередньо відомо, що 29-річний водій іномарки наїхав на пішохода, який переходив дорогу в межах нерегульованого пішохідного переходу. У вкрай важкому стані потерпілого  шпиталізували та врятувати його життя не вдалось.

Ще одна автопригода трапилася близько 18год. 40 хв. на вулиці Будного, поблизу авторинку «Мотор». 39-річний тернополянин, керуючи автомобілем «Фольксваген», наїхав на 31-річного пішохода. Потерпілого з численними травмами доправили до лікарні.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини аварій. А усім учасникам дорожнього руху варто пам’ятати, що пішохідний перехід – не завжди безпечний, не завжди водії проявляють повагу до піших учасників дорожнього руху в тих місцях, де пішоходи мають перевагу. Особливу увагу необхідно приділяти до юних пішоходів, які не завжди правильно можуть оцінити складну дорожню ситуацію. Проте, і пішоходи повинні дбати про свою безпеку і обов’язково пересвідчитися у безпеці своїх дій, перед тим як ступити на проїжджу частину дороги.

Вам також може сподобатися