Мешканці Тернопільщини продовжують допомагати правоохоронцям в зоні АТО

031102Близько десяти тонн допомоги зібрали для спеціального батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Тернопіль» волонтери краю. За словами Богдана Реви, помічника одного з депутатів, до них звернулися представники спілки ветеранів органів внутрішніх справ в Тернопільській області з проханням зібрати допомогу хлопцям, які несуть службу на сході .

– Сьогодні ми привезли картоплю, буряк, цибулю, моркву, консервацію, рис, гречку. Зібрали також цукор, теплі речі та миючі засоби. Всього 10 тонн допомоги, – розповів Богдан Рева.

Він каже, що люди охоче відгукуються на прохання допомогти. Відколи почалася неоголошена війна, група його волонтерів їздить по Тернопільщині і збирає допомогу для різних батальйонів. Громада відгукується і зносить усе, що може. Від продуктів харчування до одягу та інших необхідних речей.

Подякував усім за чуйність волонтер Андрій Шанайда.

– Села – Ходачків, Криве, Плотича, Плавуча Мала, Велика, Конюхи і всім селам Козівського району – Дибще, Щепанів. Хочемо їм подякувати, головам сільських рад, священикам, людям, які нам допомогли, хлопцям, які допомагали нам завантажувати та розвантажувати усе.

Як каже Григорій Головатий, голова обласної ветеранської організації Асоціація ветеранів МВС України в Тернопільській області, їхня спільнота бере активну участь в допомозі бійцям, які несуть службу в зоні АТО. Організація закупила взуття, теплі речі, продукти харчування. Допомагали вони і коштами.

Вдячний усім за підтримку помічник командира батальйону «Тернопіль» з матеріального забезпечення Дмитро Гайтко. Чоловік стверджує, що завдяки людям, бійці його батальйону не голодні і одягнуті.

– Вся Тернопільщина допомагає нам якісно проводити АТО, щоб ми там були не голодні і в теплі, це для нас дуже важливо, важлива підтримка наших людей, важлива підтримка та увага усіх.

031101

Вам також може сподобатися