Таксист побив арматурою своїх пасажирів

taksiПобиттям, розбитою головою та тріщиною пальця завершився для 21-річної Лілії та її хлопця 27 – річного Ореста виклик таксі до нічного клубу. Так «провчив» таксист молоду пару за зауваження щодо місця зупинки таксі.

Про це у редакцію повідомила матір дівчини Ольга Лиха.

– У голові не вкладається: чи може бути адекватним таксист, який у відповідь на зауваження витягує арматуру, – каже тернополянка Ольга Лиха. – Я тепер сама буду боятись таксі викликати. Хто гарантує, що за кермом – здорова людина?

За словами жінки, інцидент трапився 26 жовтня біля нічного клубу Riverpool. Її донька з хлопцем викликали біля 2-ї години ночі таксі до центрального входу, зателефонувавши у «Таксі 549». Але таксі не зупинилось біля центрального входу, а розвернулось і поїхало та спинилось біля «Фуршету». Це орієнтовно за 100 метрів від місця виклику.

– Донька на 12-сантимерових каблуках, у довгому платті була, – продовжує мати. – Тож Орест зробив зауваження, чому, якщо виклик був до центрального входу, без будь-яких попереджень таксі зупинилось в іншому місці.

Водій замість пояснень та вибачень почав хамити, додає жінка. Зав’язалась словесна перепалка. Потім водій викликав хлопця на вулицю.

– Таксист сказав «Вийди. Щось покажу», – продовжує пані Ольга. – Той і вийшов, а донька залишилась у салоні. Так таксист відкрив багажник і витягнув, мабуть, арматуру, і вдарив нею по голові хлопця. Той впав. Вибігла із салону донька, кинулась до Ореста. Але таксист знову вдарив і ще замахнувся. Дочка почала кричати, плакати, просити, щоб таксист їхав геть. І той знову вдарив, але попав по руці доньки.

Після того інциденту молода пара зателефонувала до знайомого, який приїхав та відвіз у травмпункт. Хлопцю тільки обробили рану.

– У доньки – тріщина на пальці лівої руки, – каже пані Ольга. – А в її хлопця – “дірка” в голові. Її не шили, бо дитина має алергію на знеболюючі. З травмпункту вони поїхали у міліцію та написали дві заяви.

Інформацію про інцидент підтвердили й у прес-службі обласної міліції. Тут кажуть, що відомості про подію внесли до реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України – «Умисне легке тілесне ушкодження». Обох тернополян відправили на судово-медичну експертизу. Після неї, якщо травми виявляться важчими, статтю можуть перекваліфікувати.

– Я телефонувала у таксі десь о 4-й ранку, відколи дитина передзвонила і сказала, що в травмпункті, – додає пані Ольга. – Мені сказали, що або керівник, або диспетчер зв’яжеться зі мною. Але поки я не нагадала про себе знову, ніхто мені не дзвонив. Говорила із старшим диспетчером.

Якогось результату, прояснення, ця розмова не дала, каже жінка. На фірмі навіть говорили, що у ту ніч не було такого замовлення. Утім, як нагадує жінка, у доньки залишилось повідомлення від фірми про приїзд сірого “Daewoo Lanos” з позивним «11». Воно прийшло о 2.10, коли пара вже чекала на вулиці на таксі.

– Це замовлення, за даними з нашої програми було, але потім його скасував водій, – каже керівник служби Віталій Барилка. – Відмова зафіксована о 2.04. З водієм зараз зв’язку я не маю. Наразі його авто у базі заблоковане. Він – приватний підприємець, якому ми тільки надаємо за договором інформаційні послуги.

Надати нам контакти до водія, каже пан Барилка, він не може. Утім, як тільки звернуться правоохоронці, готовий їм показати інформацію з бази.
Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися