50-річний чоловік вкрав гроші у тітки і витратив їх на спиртне

410e497865Родинні відносини не звільняють від кримінальної відповідальності. В цьому нещодавно переконався 50-річний житель Бережанського району. Чоловік вкрав гроші у тітки. За вчинене тепер йому доведеться понести покарання.
Як розповів начальник Бережанського райвідділу міліції Петро Процик, із заявою про крадіжку до співробітників райвідділу звернулася 70-річна жителька райцентру. Жінка розповіла, що до її квартири, де вона наразі не проживає, проникли невідомі особи і викрали понад півтори тисячі гривень.
Міліціонери виїхали на місце події. Вони оглянули помешкання пенсіонерки і будь-яких слідів проникнення сторонніх осіб в  квартиру не виявили –  вхідні двері та вікна були непошкоджені.
Міліціонери почали з’ясовувати усі обставини зникнення грошей.  Вже невдовзі потерпіла пригадала, що давала ключ від оселі своєму племіннику. Невдовзі потерпіла пригадала, що давала ключ від квартири своєму племіннику, який декілька разів приїжджав до райцентру з села у справах. Жінка дозволяла йому зупинитися у своїй квартирі, де ніхто не мешкав.
Та така гостинність обернулася для пенсіонерки втратою грошей. Як встановили правоохоронці, саме родич виявився причетним до крадіжки.
50-річний чоловік зізнався у скоєному. З’ясувалося, що гроші він крав двічі. Спершу  поцупив 500 гривень, іншого разу взяв 1100. Чужі гроші витратив на спиртне.
Відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження. Йому інкримінують статтю 185 ККУ (крадіжка).

Вам також може сподобатися