Одразу двоє гравців ФК «Тернопіль» потрапили до збірної туру за версією сайту football.ua

02За підсумками 15-го туру чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги одразу двоє гравців ФК “Тернопіль» потрапили до збірної туру за версією авторитетного порталу football.ua. Це – захисник муніципалів Ігор Курило та нападник Богдан Семенець.

Ось яку характеристику після матчу тернополян з ФК «Суми» дали журналісти сайту football.ua гравцям муніципального клубу.

Ігор Курило (центральний захисник): «Відразу відзначимо: з точки зору оборонних дій, один з найперспективніших захисників першої ліги заслужив на критику. Це з-під нього зумів пробити Сулейман, але, на щастя тернополян, не зміг зробити це так, щоб воротар не міг виручити. А в другому таймі саме зазвичай непоступливий Ігор програв боротьбу Гребенюку, що призвело до одного з голів гостей. Але недоліки ці Курило компенсував своїми головними фішками – умінням виконувати стандарти (зважаючи на травму Богданова, він тепер у цьому незамінний), а також активною роботою на атаку. Двічі Ігор був близький до гола, але в одному випадку головою пробив вище воріт, а в іншому – його прицільний удар здалеку відбив голкіпер. А ще він діяв як квазі-диспетчер, довгими передачами направляючи м’яч на передову. Власне, Гаврилюку, який забив переможний м’яч, асистував саме цей захисник з відмінним ударом з лівої ноги».

Богдан Семенець (нападник): «Стартувавши менш яскраво, ніж інші друголігові суперфорварди – Куліш і Кирієнко, Богдан поступово набрав хід, і знайшов стабільність. За винятком парочки невдалих матчів, в іншому він постійно тероризує суперників і є чи не найнебезпечнішим форвардом з точки зору опіки. Це проявилося і в матчі проти сумчан. Семенець грав з великим бажанням, не лінувався пресингувати захисників і воротаря (він часто змушує суперників помилятися), кілька разів погрожував чужим воротам і за рахунок настирності зміг відкрити рахунок. І надалі він не вимикався з боротьби – міг забивати ще, а в моменті, коли після удару Гаврилюка трапився переможний гол, Богдан був на передовій і в сутності заштовхав м’яч у сітку (авторство цього голу ще належить встановити завдяки ретельному вивченню відео з різних позицій і опитуванню безпосередніх учасників)».

Джерело: ФК Тернопіль

Вам також може сподобатися