8 грудня у тернопільських школах розпочнуться канікули

1293440826_zimnieМенше місяця залишається до закінчення першого семестру у тернопільських школах. Аби зекономити на опаленні школярі на канікули підуть з 8 грудня. Таке рішення прийняли ще на початку навчального року. Відпрацювання розподілили  впродовж усього семестру.

15 календарних днів впродовж семестру мають відпрацювати школярі, щоб піти на зимові канікули швидше. Почали відпрацювання ще з вересня: по суботах і додатковими уроками.

– Було визначено 6 робочих субот: одна субота у вересні, одна у жовтні, три у листопаді і одна у грудні плюс два дні осінніх канікул і ще шість робочих днів ми відпрацювали додатковими уроками не більше 3-4 додаткових уроків на тиждень, – розповідає заступник начальника управління освіти та науки Тернопільської міської ради Раїса Сауляк.

Довшими, можливо будуть зимові канікули. Це рішення прийматимуть на початку грудня.

– З 8 грудня фактично ми будемо на зимових канікулах. На сьогодні відомо, що вони будуть тривати по одинадцяте січня. Але ця дата також не остаточна, бо ми ще до завершення семестру будемо розглядати дане питання і, можливо, продовжимо канікули до 20 числа, але остаточно ми не можемо назвати зараз цю цифру, – каже Раїса Сауляк.

Джерело: ТВ-4

Вам також може сподобатися