Потрібні волонтери для пошиття та в’язання речей для бійців

thumb_45934_news_mТернопільська волонтерка Ірина Жигунова просить відгукнутись небайдужих тернополян, які можуть допомогти із налагодженням швейного цеху, підключення швейних машинок та пошиття одягу для бійців.

– Ми маємо декілька промислових швейних машин для важких і легких тканин, а також в’язальну машину, – каже Ірина Жигунова. – Уже знайшли і тимчасове приміщення під швейний цех. Тернополяни, які перебувають за кордоном, присилають зразки тканин та екіпірування солдатів НАТО.

За словами пані Ірини, шити подібні речі можна і у Тернополі, але потрібні люди, які допоможуть налагодити швейне виробництво, підключити та відрегулювати машинки.

– Ми можемо мінімально платити людям за пошиття речей і вони можуть працювати у вільний від основної роботи час, – каже волонтерка. – Потрібні люди, які зможуть закуповувати тканини, фурнітуру, ниток.

Просять долучатись і тих, хто може створювати викрійки, ростовки необхідних для бійців речей. Зокрема, спальників, одягу, білизни та розгрузки.

– Потрібна і матеріальна допомога, – додає Ірина Жигунова. – Нам необхідні кошти для запуску виробництва та закупівлі матеріалів.

Довідка
Записатись у волонтери можна, зателефонувавши до Ірини Жигунової за номером – 097-38-49-602.
Кошти на потреби швейного цеху можна переводити на банківську картку: ПриватБанк к\р 5168 7420 1562 2552 отримувач – Жигунова Ірина. Фінансування благодійних проектів.
Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися