П’ять сотень дітей-переселенців знайшли притулок на Тернопіллі

DSC_0086З тимчасово окупованої території та зони проведення АТО до Тернопільської області прибули більше тисячі семиста осіб. Трохи менше трьох сотень із них приїхали в область з півострова, решта громадян – жителі материкової частини України.  Левова частка вимушених переселенців – діти та жінки.
Територіальні підрозділами УДМС в області уже надали понад п’ять сотень адміністративних послуг особам переміщеним з тимчасово окупованої території України та зони проведення АТО. Трохи менше двох сотень громадян зареєстрували своє місце проживання, більше сотні – місце перебування. Зокрема, від вимушених мігрантів прийнято 21 заяву про втрату паспорта громадянина України, оформлено 34 паспорти громадянина України та 95 паспортів громадянина України для виїзду за  кодон.
Працівники міграційної служби області націлені не лише на те, щоб оперативно реагувати на усі звернення осіб з цієї категорії українців, а працювати на випередження. Задля цього з переселенцями регулярно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо умов отримання адміністративних послуг.
Нагадуємо, що консультацію з питань, які належать до компетенції служби, вимушені мігранти із Криму та зони проведення АТО можуть отримати особисто завітавши у територіальний підрозділ міграційної служби за місцем свого перебування або ж зателефонувавши на гарячу лінію Управління за номером у Тернополі (код 0352) 27-13-89.

DSC_0084

DSC_0085

Вам також може сподобатися