Фабриці святого Миколая потрібні волонтери

top-photoБажаючих допомогти зробити свято потребуючим дітям запрошують у волонтери — для пакування пряників та подарунків.

— З 15 листопада ми розпочнемо пакування пряників, — каже координатор волонтерів Людмила Петрик. — З 17-18 листопада будемо пакувати іграшки та інші подарунки для дітей. А ввечері 18-го та зранку 19 грудня будемо розносити діткам. У нас є список потребуючих дітей. Також цього року подарунки отримають ще діти з сімей біженців, які зараз живуть у нашому місті.

Пряники для дітей закуповують на тернопільських кондитерських фабриках. Приносити іграшки та солодощі для дітей можуть і самі тернополяни. Бажаючі стати волонтером Фабрики Святого Миколая повинні заповнити анкету, після чого до них зателефонує координатор і розповість, коли потрібно приходити і що робити.

Довідка

Заповнити анкету можна тут goo.gl/forms/ipgYjj95W4. Контактний телефон Люди Петрик (067) 675 46 33. Фабрика Св. Миколая розміщена у цокольному приміщенні храму св. свмч. Йосафата (мкрн Дружба, вул. Лучаківського 5(а), біля 16-поверхівки).

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися