Теплий одяг тернопільським правоохоронцям, які готуються до ротації в зону АТО, передали волонтери

MVS_4557Зимові куртки, шапки, берци, шкарпетки – усе це передали члени громадської організації «Бізнес. Закон. Порядок» правоохоронцям Тернопільщини, які незабаром поїдуть в зону проведення антитерористичної операції. Загалом двадцять комплектів теплих речей були закуплені, як в Україні, так і за кордоном.

За словами Віталія Мариновського, голови громадської організації «Бізнес. Закон. Порядок», раніше вони  відремонтували та передали військовим автомобіль, закупили два десятки бронежилетів. Чоловік переконує, що зараз купити необхідні речі, проблем немає, їх достатньо завозять з Європи, будь-що можна знайти і в магазинах Тернополя.

– Головне – бажання, – каже Віталій Мариновський. – Йдуть на поступки і торгівельні заклади. Вони надають знижки, знаючи, що речі закуповуються для бійців в зону АТО.

Вдячний за постійну допомогу волонтерам і благодійникам й помічник командира батальйону «Тернопіль» з матеріального забезпечення Дмитро Гайтко. Він каже, що зараз потреба в теплому одязі актуальна, як ніколи. Бійцям на сході також вкрай необхідні буржуйки, самозігріваючі устілки, теплі шкарпетки, термобілизна та інші речі.

– Там температура набагато нижча, ніж у нас, холодніші вітри, сирість. Ми забезпечені теплим одягом частково. Тому нам необхідна допомога, щоб одягнути решту людей. Це буде ротація, будемо міняти майже 100 чоловік.

Потребують силовики в зоні АТО  також протигрипозних та противірусих медикаментів. Дмитро Гатко розповідає, що через перепади температури бійці хворіють. Закінчуються у них бинти для перев’язок. Приблизно на місяць залишилося і продуктів харчування. Тому помічник командира батальйону «Тернопіль» з матеріального забезпечення звертається до всіх допомогти.

MVS_4536

MVS_4567

MVS_4562

 

Вам також може сподобатися