У 2015 році побільшає Савеліїв та Аглай?

08773ca07b56e2172fe7f2adc849c829f902c888Психологи не радять називати дітей іменами померлих родичів, бо дитина може успадкувати їх долю. Вибираючи ім’я для дитини, дуже важливо, щоб воно добре поєднувалося з іменем батька, адже від цього залежить звучання імені та по батькові. Саме тому варто відмовитися від незвичних для нашого слуху іноземних імен, оскільки дитині воно може не подобатися, та до того ж дитину через таке ймення можуть дражнити, що вкрай негативно позначиться на її психологічному стані. Рідні нашому слуху імена будуть більш прийнятні і не створять таких проблем.

Серед чоловічих імен ось вже котрий рік лідерство тримають імена Артем, Микита, Данило та Олександр. Нерідко хлопчиків нарікають іменами Костянтин, Роман, Дмитро та Іван. Статистика відзначає популярності старовинних імен – Степан, Савелій, Лука і Марко.

Серед жіночих імен в останні роки популярними є: Дар’я, Анастасія та Єлизавета. Часто називають такими іменами, як Валерія, Олександра і Євгенія.

Цього року популярними будуть наступні імені: Ілля, Тимофій, Данило, Іван, Кирило, Микита, Антон, Максим, Павло, Пилип, Петро, Юрій, Єгор, Гнат, Микола, Степан, Федір, Фадей, Василь, Наум, Яків, Артем, Сергій, Семен, Трохим, Валентин, Сава, Костянтин, Веніамін, Михайло, Георгій.

Для дівчаток: Клавдія, Агафія, Анастасія, Уляна, Євгенія, Тетяна, Ніна, Горпина, Ірина, Феодора, Аглая, Анісія, Василиса, Вероніка, Інна, Зоя, Галина і Єва.

Джерело: nashamama.com

Вам також може сподобатися