Член організації “Дорожній контроль” займався шахрайствами, які пов’язані з продажем автівок?

hqdefault29-річного водія, який був членом організації “Дорожній контроль”, затримали днями у Чорткові. Його підозрюють у шахрайствах пов’язаних з продажем автівок. Відомо, що чоловік часто звинувачував працівників ДАІ, які ніби то його безпідставно зупиняли, вимагали хабаря та знімав компроментуючі відео.

– Своїм «коньком» він вважав створення компромату на працівників ДАІ, спочатку проводив відеозйомку, а в подальшому подавав під відповідним “соусом”. Його матеріали ще досі можна побачити на сторінках YouTube. Жодного разу дані звинувачення не підтвердилися, – кажуть в прес-службі ДАІ.

За словами автоінспекції, чортківчанин був «принциповим» у своїй роботі, однак «принциповість» закінчилася 15 листопад, коли його зупинили на перевірку.

Навіть при візуальному огляді реєстраційних документів на автомобіль, через лобове скло, автоінспектори побачили факт підробки. В подальшому було викликано працівників слідчо-оперативної групи, які при огляді автомобіля звернули увагу на елементи підробки номера кузова.

– Зухвалість та самовпевненість з якою він спілкування з працівниками ДАІ та райвідділу змінилася протилежним чином, розпочалися прохання та обіцянки, однією з яких було видалення всіх відеозаписів, які хлопець виклав YouTube, – говорять в ДАІ. – Запитання до керівників дорожнього контролю буде риторичним,- «А чи потрібні їм такі працівники?», однак є впевненість, що вони вже відмовилися від даного «активіста».

Джерело: Доба

Вам також може сподобатися