Допоможіть маленькому Ростиславчику встати на ніжки

thumb_47244_news_m Через вроджену ваду розвитку центральної нервової системи Ростислав Захарія практично не відчуває ніжок. У нього пошкоджені нервові закінчення до органів малого тазу. Зараз хлопчику 2 з половиною роки і надію на те, що він зможе відчувати ніжки, дають лише у Ізраїлі. Проте батьки не можуть самостійно зібрати потрібну суму на лікування.

– При вагітності на УЗД лікарі не побачили ваду і він народився з грижею, – каже мама Ростислава Оксана Захарія. – Йому як зашивали дірку в хребті після народження, то пошкодили нервові закінчення. Зараз Ростиславчику два з половиною рочки і він не відчуває ніг, ходити не може. І постійно мусить бути у памперсі, бо не контролює виділення сечі.

За словами матері хлопчика, у дитини ще дірка в самих хребцях і сколіоз 2 ступеня. Зробити таку операцію, після якої б у дитини був шанс відчувати ніжки та знову почати ходити, можуть у Ізраїлі.

– В Україні нам сказали, щоб ми приходили, коли стан погіршиться, – розповідає пані Оксана. – І то у нас можуть зробити таку операцію, яку після кількох років потрібно буде робити повторну. А у Ізраїлі це буде єдина операція, під час якої мають реставрувати хребці і вже в подальшому пошкодженні нерви зможуть проростати. Дитина зможе відчувати ніжки та, можливо, з часом почне ходити.

Операція закордоном коштує приблизно 70 тис. доларів. Самостійно таку суму батьки Ростислава Захарія зібрати не можуть. Тому просять небайдужих допомогти їм.

Довідка

Контактні номери до батьків Ростислава Захарія: 066-789-49-52 , 097-365-65-56 батьки Світозар, 096-490-89-71 мама Оксана.

Рахунок в Приватбанку банку: 5167 9872 0683 9116. Отримувач: Захарія Світозар Ярославович.
Призначення платежу: «допомога на операцію».

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися