У Тернополі на річницю Революції Гідності оберуть кращий проект пам’ятника Героям «Небесної сотні»

0002502140971301_nОголошення переможця найкращого ескізного проекту пам’ятника Героям «Небесної сотні» відбудеться у Тернополі на першу річницю Революцію Гідності, 21 листопада. Протягом останнього тижня найкращі макети та проекти цього пам’ятника були представлені на огляд громадськості та висловлення свої думок в Українському Домі «Перемога».

«Символічно, що тернополяни також залучені до обговорення проекту пам’ятника «Небесної сотні». Адже хочеться, щоб кожен відчував свою причетність до встановлення цього пам’ятника, щоб усі покоління закарбували пам’ять про події Євромайдану», – розповідає Сергій Надал.

Нагадаємо, що перший етап конкурсу щодо кращого ескізного проекту пам’ятника «Небесній сотні» завершився ще 29 травня. Тоді жоден проект не отримав абсолютної підтримки і тому кращі варіанти були направлені на доопрацювання. Після їх вдосконалення макети та проекти знаходяться в Українському Домі «Перемога» до оголошення переможця.

Ескізний проект-переможець цього конкурсу буде встановлений на площі Героїв Євромайдану після реконструкції, адже там заплановано провести ряд робіт із будівництва першої у Західній Україні підземної парковки, облаштування офісного центру, скверу та фонтану.

Вам також може сподобатися