Під час канікул у Тернополі працюватимуть позашкільні заклади, гуртки, секції

kFEoNAsIBLs Канікули у тернопільських школах починаються з понеділка, 8 грудня, і триватимуть більше місяця, аби економити тепло.

6 грудня, у суботу, – останній день навчання в школах Тернополя, далі – починаються канікули.

– Перший тиждень грудня, включно з суботою, ми вчимося, а вже з 8 грудня навчання немає, канікули, – пояснює начальник міського управління освіти Ольга Похиляк. – Канікули триватимуть три тижні грудня і принаймні до 11 січня у другому семестрі. Але можуть бути продовжені і далі, про що ми повідомлятимемо окремо.

За ненадто низьких температур на вулиці опалення в школах не буде, але якщо надворі будуть тріскучі морози, то школи опалюватимуть на мінімумі, повідомили в управлінні освіти.

Стосовно недільних шкіл, зазначила Ольга Похиляк, то логічно, що під час канікул вони не працюватимуть.

– Батьки молодших школярів не повинні хвилюватися, з ким залишити дитину під час тривалих канікул, – зазначає Ольга Похиляк. – Є розпорядження міського голови про те, що позашкільні заклади, гуртки, секції в цей період працюватимуть. Діти ходитимуть на екскурсії, походи, зустрічі. Таким чином задіяні усі керівники гуртків і секцій не лише позашкільних закладів, але і шкіл, а також керівники груп продовженого дня. План роботи складений у кожній школі.
Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися