Вісьмом закладам торгівлі у Тернополі заборонили торгувати вночі

vlcsnap-2014-11-24-15h53m52s63Торгівлю – до ладу. Вісьмом закладам торгівлі у Тернополі заборонили торгувати вночі. Ті, мовляв, не виконують зобов’язань, які брали на себе, коли отримували дозвіл від виконкому. Ще кілька незаконно встановлених торгових точок у місті знесуть.

У Тернополі поменшає нічних магазинів. Право торгувати вночі втратили 8 закладів. У міськраді пояснють, коли виконавчий комітет надавав їм дозвіл, ті зобов’язувались збільшити кількість працівників і підняти їм зарплату. Не виконали зобов’язань – втратили дозволи. Їх скасували на останньому засіданні виконкому.

– За даними податкової служби, за даними комісії, яка працює по рівню зарплати, встановлено, що рівень зарплати не піднятий, кількість працівників не збільшена, відповідно прийнято рішення про втрату чинності рішення виконкому, яке раніше надавало їм право на торгівлю в нічний період, – говорить міський голова Тернополя Сергій Надал.

Ці об’єкти – лише початок моніторингу, роботу чиновники продовжать. Тому решту закладів, які мають право на нічну торгівлю, закликають офіційно працевлаштовувати працівників та сплачувати податки до місцевого бюджету. Ще кілька закладів торгівлі у місті демонтують. Мова йде про незаконно встановлені об’єкти, як от металеві кіоски, які розміщенні без будь-яких дозвільних документів на вул. 15 квітня. Якщо протягом десяти днів з часу прийняття рішення їх власники добровільно не знесуть, це зроблять в примусовому порядку.

Джерело: ТВ-4

Вам також може сподобатися