Розроблено «дорожню карту» виходу з кризової ситуації, яка склалася з аеропортом Тернополя

narada Голова обласної ради Василь Хомінець провів нараду з питань діяльності ТОКП «Фірма «Тернопільавіаавтотранс». Участь у заході взяли перший заступник голови Тернопільської обласної ради Сергій Тарашевський, заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра, голова бюджетної комісії Тернопільської обласної ради, депутат обласної ради Олександр Стадник, керівники профільних управлінь та відділів виконавчого апарату облради та ОДА, а також директор ТОКП «Фірма «Тернопільавіаавтотранс» Олег Стефанський.

Учасники заходу  обговорили  фінансово-економічний стан підприємства та необхідні  заходи для врегулювання проблемних питань роботи підприємства і виходу з кризової ситуації. Про те, що зроблено департаментом розвитку інфраструктури, транспорту та туризму Тернопільської облдержадміністрації            говорив його директор Василь  Ясіновський. У свою чергу про заходи, здійснені у цьому ж напрямку обласною радою, інформували заступник керуючого справами-начальник управління у справах майна спільної власності територіальних громад області та природних ресурсів виконавчого апарату Тернопільської обласної ради Володимир Карпінський та начальник відділу аналізу обласних програм та бюджету виконавчого апарату Тернопільської обласної ради, депутат обласної ради Володимир Чубатий.

Було вирішено доопрацювати перелік  запропонованих заходів та таким чином створити «дорожню карту» виходу з кризи згаданого підприємства, зокрема – виготовлення документації із землеустрою та правовстановлюючого документа на земельну ділянку, фінансування програми підтримки фінансово-господарської діяльності підприємств та установ спільної власність територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області   на 2014-2016 роки  в частині  надання субсидії (дотації) на виплату заробітної плати  працівникам  Тернопільського обласного комунального підприємства “Фірма “Тернопільавіаавтотранс”, підготовка інвестиційних пропозицій тощо

Вам також може сподобатися