Велосипеди, залишені без нагляду, потрапляють до рук крадіїв

8659734_2698573Велосипед –  зручний засіб пересування  – стає все більш і більш популярним. Поряд із збільшенням популярності двоколісних транспортних засобів, збільшується і попит на них серед ласих до чужого майна.

Найчастіше викрадають велосипеди, які власники залишають без належного нагляду. Найпоширеніші місця, звідки крадуть двоколісники: сушильні приміщення, сходові клітки під’їздів будинків, з-під магазинів, інших громадських закладів.  Для того, щоб поцупити велосипед злодієві достатньо декілька хвилин.

Нещодавно від велокрадія потерпів 40-річний житель обласного  центру. Чоловік на ніч залишив свій транспортний засіб у під’їзді,  пристебнувши його тросом, а вже зранку побачив, що двоколісника немає. Злодія розшукують.

Правоохоронці вкотре нагадують власникам двоколісних транспортних засобів правила безпеки, які допоможуть вберегти їм своє майно: не залишайте велосипеди без нагляду; якщо виникла така необхідність, попросіть тих, кому довіряєте, приглянути за ним або використовуйте надійні замки; зберігайте двоколісники у закритих приміщеннях з міцними замками.

Міліціонери звертаються й до тих, хто має спокусу до дешевого товару: коли вам пропонують придбати велосипед за низькою ціною, засумнівайтеся, чи бува він не крадений. Повідомте про це правоохоронців.

Вам також може сподобатися