Міліціонери встановлюють особу «мінера» «Укрпошти»

1382880974Сьогодні об 11 год. 35 хв. на телефон диспетчера операційного залу центрального відділення «Укрпошти» надійшло повідомлення про замінування адмінбудівлі, що за адресою вулиця Чорновола, 1.

Диспетчер попередив про анонімний дзвінок управління Служби безпеки України в області, а вже звідти повідомлення надійшло до чергової частини міського відділу міліції.

Правоохоронці разом з іншими екстреними службами виїхали на місце події. З приміщення було евакуйовано майже сто осіб.

П’ятиповерхову будівлю ретельно обстежили працівники вибухо-технічної служби НДЕКЦ. На щастя, повідомлення про закладення вибухового пристрою виявилося хибним.

Міліціонери встановили, що дзвінок про замінування адмінбудівлі надійшов з Луганської області.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 259 ККУ (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

Правоохоронці також проводять оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи «мінера».

– Це вже далеко не перше неправдиве повідомлення про замінування адмінбудівель у Тернополі, – каже начальник Тернопільського міськвідділу міліції Петро Гукалюк. – Міліціонери вкотре нагадують громадянам, що за такі «жарти» чинним законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.

Вам також може сподобатися