На Київській, 9 замінили електрорубильник

unnamedМинулого тижня працівники ПП «Благоустрій» здійснили заміну будинкового електрорубильника у будинку за адресою Київська, 9.

–          Коли будинки здавали в експлуатацію, не було передбачено, що мешканці будуть користуватися великою кількістю електроприладів. Потужність розраховувался в середньому 2,4 кВт на одну квартиру, – розповідає директор ПП «Благоустрій» Галина Гевко. – Однак зараз в кожній квартирі є весь перелік побутових приладів: холодильники, морозилки, мікрохвильовки, електрочайники, пралки, котли індивідуального опалення тощо.  В середньому навантаження на систему електропостачання збільшилося втричі, що призводить до виведення електропроводки та приладів з ладу.   Тому ми поступово здійснюємо у будинках заміну електрорубильників та проводки на більш потужні, адже це – вимога часу.

Галина Гевко визнає, що через те, що для проведення даних робіт необхідно вимикати електропостачання у будинку, мешканці змушені якийсь час потерпіти незручності.

–          Ми обов’язково інформуємо мешканців за допомогою розклеєних оголошень за день до проведення ремонтних робіт електрощитової, – пояснює вона.

Електрик ПП «Благоустрій» Іван Гураль, розповів, що у даному будинку було здійснено заміну електрорубильника, запобіжників та кабелів, а ще – відновлено та пофарбовано електрощитову. До цього тут був рубильник з силою струму 250 А, а зараз ми поставили потужніший – 400 А.

–          Хоча є й багато інших важливих для мешканців Тернополя робіт, однак проблема з електропостачанням є зараз дуже актуальною та такою, яка вимагає вирішення.  Доволі дороговартісними є матеріали, які ми замінюємо у будинках. Але для того, щоб не горіла проводка і щоб не доводилося постійно ремонтувати її, ми намагатимемося поступово замінити електрорубильники у всіх будинках, де є така потреба.

Вам також може сподобатися