Аби помститися колишній дружині, чоловік підпалив її обійстя

sirnukЗ’ясовування стосунків між колишнім чоловіком та дружиною на Шумщині завершилося «з вогником». На щастя, обійшлося без людських жертв.

Про те, що подружжя жило як кіт із собакою, знали і сусіди, і правоохоронці. Жінка неодноразово скаржилася на чоловіка дебошира і випиваку. У розслідувані  шумських правоохоронців знаходиться кримінальне провадження за фактом побиття підозрюваним дружини. Одначе навіть після офіційного розірвання стосунків чолов’яга продовжував навідуватися на обійстя колишньої жінки.  Щоразу обіцяв змінитися, пропонував знову жити разом, але жінка, навчена попереднім досвідом, відмовляла.

Того дня події розвивалися за звичним сценарієм. Знову були вмовляння, обіцянки. Коли ж потерпіла сказала своє категоричне  «ні», колишній не на жарт розізлився й став розпускати руки. Рятуючись від чергових побоїв, жінка втекла з подвір’я.  Чоловік, аби помститися дружині, підпалив піднавіс з соломою.

Як розповіла міліціонерам потерпіла, лиходій неодноразово погрожував підпалити піднавіс, мовляв, він сам зробив його і вправі спалити. Проте вона не сподівалася, що колишній втілить погрози у життя.

Пожежу швидко вдалося локалізувати й вогонь не встиг перекинутися на інші будівлі чи спричинити шкоду здоров’ю людей. Правоохоронці встановлюють суму збитків.

Дії підозрюваного міліціонери попередньо кваліфікували  за статтями 270 ККУ – порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки  та 126 ККУ – умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень.

Вам також може сподобатися