Міліціонери викрили подружжя, яке «варило» опій

a05642b0f831be6f81c651c9458ac9abВиготовленням наркотиків займалося у себе вдома подружжя із Теребовлянського району. Дурман власного виробництва вони не лише самі вживали, а й пригощали ним інших. Незаконну діяльність сімейства припинили співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласної міліції.

Як з’ясувалося, 47-річний чоловік та його 45-річна дружина ніде не працюють, живуть за рахунок соціальних виплат. В минулому обоє мали проблеми із Законом – були судимі за наркозлочини.

У подружжя двоє неповнолітніх дітей, вихованням яких горе-батьки мало переймалися. До згубної звички пара пристрастилася давно.

Під час санкціонованого обушку в помешканні подружжя, правоохоронці виявили та вилучили 1 кілограм 200 грамів макової соломки, 300 грамів залишків від виробництва наркосировини, приладдя для виготовлення та вживання зілля.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Підозрюваним інкримінують статтю 309 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Триває досудове розслідування.

Вам також може сподобатися