Тернополем їздить тролейбус святого Миколая

thumb_51933_news_m Третій «тролейбус щастя», оформлений спеціально до новорічних свят, від 6 грудня, курсує Тернополем за маршрутом №2. Стіни прикрашені дитячими малюнками із святим Миколаєм, а зі стелі звисають новорічні сніжинки, пакунки, перев’язані стрічками, шишки, припорошені штучним снігом, а також янголи із тканини.

– Прикрашати тролейбус допомагали студенти тернопільського педагогічного університету, – розповідає координатор проекту Тетяна Волкова. – Загалом працювали близько чотирьох годин.

Саме цей тролейбус має назву «Веселих свят!»: після Дня святого Миколая, його переоформлять у новорічному стилі, а потім прикрасять до Дня святого Валентина.

– Окрім традиційних новорічних прикрас тут також є мішечки, куди можна кидати листи до святого Миколая, – продовжує пані Волкова. – Пізніше ми їх віддамо тернопільським волонтерам.

Тернополянам, які першими проїхали тролейбусом, ініціатива сподобалася.

– Дуже гарно! – похвально відгукується пенсіонерка Ганна Семенівна. – Я навіть спочатку не зрозуміла, що не так – а тут так гарно, святково.

Наймолодші тернополяни також оцінили новорічні прикраси.

– Мені подобається! – каже дворічна Софійка, – але хай би цукерки були справжніми.

Прикрашати громадський транспорт це хороша ідея, кажуть тернополяни.

– Добре, що в нас є люди, яким хочеться навіть сірі будні розмалювати, хоча б перед святами, – каже тернополянин Роман Гарматій. – Одне побажання – аби ці всі прикраси  міцно трималися і не падали нікому на голову.

Нагадаємо, це вже третій «тролейбус щастя», який їздить містом. Попередній «Слава Україні!» вийшов на лінію 21 листопада.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися