Павло Федик оголосив про створення нового міжфракційного об’єднання в Тернопільській облраді

4555-476x635Про створення нового міжфракційного об’єднання в Тернопільській облраді оголосив 4 грудня екс-регіонал Павло Федик.

П’ятеро політиків свою «спільноту» назвали «За мир в єдиній Україні». Очолює об’єднання Андрій Федуна. Приєднатися можуть усі охочі, але наразі їх немає.

Додамо, що найактивнішим на сесії був саме Павло Федик. Нагадаємо, саме тернополянин оголосив у лютому про розпуск фракції Партії регіонів, а також про припинення діяльності відповідної партійної організації на теренах нашого краю. Він кілька місяців був на сході, числився у батальйоні «Луганськ-1». Але нині вже хоче працювати на благо Тернопілля і України загалом удома.

Тож Павло Федик електронкою надіслав в облраду проект звернення до Президента, голови Верховної Ради та інших керівників країни та нашої армії. Стурбований депутат продовженням військових дій на сході України. Про це і йшлося в документі, який він пропонував. Однак на розгляд депутатів його не винесли, навіть не включили у порядок денний, бо забракло голосів.

Говорив Павло Федик не лише зі свого місця, а й від мікрофона, але до трибуни, як зазвичай, не пішов. Навіть передавав свій час на виступ колегам  з інших фракцій, коли бачив у цьому необхідність.

Інший цікавий момент на сесії — голосування за депутатський запит Євгена Роя (фракція УНП – прим.). Отримав підтримку він лише за третьою спробою – 63 «за». А стосувалося звернення відкриття філії відділення гемодіалізу комунальному закладу «Тернопільська Університетська лікарня» у Бучачі. Депутат висловив прохання громад Бучацького, Монастириського і Підгаєцького районів.

Джерело: 7 Днів

Вам також може сподобатися