“Львівської брами” у Тернополі не буде

222 Розрекламований минулого року проект “Львівська брама” втілювати у життя не будуть. Цей проект виявився нереальним, зробити його неможливо, повідомив нещодавно під час прес-конференції начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека. Втім, як виявилося, будова на Майдані Перемоги таки буде.

– Сьогодні в нас є заявка і є в планах міста будівництво на цій території невеликого торгівельного центру, який прикрасив або додав би цій ділянці кращого вигляду, – каже пан Дейнека. – Я пропонував би заклад типу McDonald’s, якщо вже там будувати. Хоча я є не дуже  великим прихильником забудови на цьому місці. Я вважаю, що навіть якщо будувати, що там краще зробити ще й зелену зону, – скверик, лавочки поставити, щоб мами з візочками  мали де відпочити. І там був би невеличкий торговий заклад, де можна щось купити перекусити.
Нагадаємо, проект “Львівська брама” минулого року викликав резонанс серед громади Тернополя. Для цього навіть змінили схему дорожнього руху біля майдану Перемоги.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися