8 тролейбус не змінюватиме маршрут

troleybus_chehВосьмий тролейбус змінювати свій напрямок все ж не буде. Як попередньо вирішив виконавчий комітет міськради.

ІГОР МЕДИНСЬКИЙ, начальник міського управління транспорту, комунікацій та зв’язку

«Симоненка, Тарнавського, проспект Злуки, 15 квітня, проспект Степана Бандери, вулиця Острозького, Шептицького, Живова, Микулинецька. І в зворотньому напрямку він повинен курсувати: Микулинецька, Острозького, Залізничний вокзал, Збаразька, Шота Руставелі, проспект Злуки, вулиця Тарнавського, Володимира Великого, Курбаса, Морозенка, Симоненка».

Таким мав бути новий маршрут восьмого тролейбусу. І, аби з’ясувати, чи зручним напрямок є для пасажирів, його тестували кілька днів. Та після цього, кажуть в управлінні транспорту, все ж вирішили повернутись до звичного маршруту. А саме – на перехресті проспекту Злуки та вулиці Тарнавського восьмий тролейбус, рухаючись з мікрорайону Аляска, як і раніше, повертатиме праворуч.

ІГОР МЕДИНСЬКИЙ, начальник міського управління транспорту, комунікацій та зв’язку

«Вулиця, проспект Злуки буде підсилена ще двома тролейбусами номер 9. І, зрозуміло, що маршрут номер 8 вже є збільшений на 2 одиниці, тобто буде курсувати 4 одиниці. Буде оптимізований розклад руху для того, щоби звести проблеми пасажира на цих маршрутах до мінімуму».

Також в управлінні додали, транспортні маршрути по всьому місту потребують вдосконалення. До співпраці вони уже залучили спеціалістів. І зміни мають намір внести у дві тисячі шістнадцятому році.
Джерело: ІНТБ

Вам також може сподобатися