Плакали від сміху з жартів про тещу, чоловіка, дружину і Ляшка

thumb_52861_news_m Аншлаг у ПК «Березіль» був на виступі гумористичного гурту «Вар’яти шоу» у середу, 10 грудня.

Ведучим концерту, який також забавляв публіку смішними бувальщинами з життя, був відомий шоумен і телеведучий Сергій Притула.
Концерт розпочався майже із півгодинним запізненням. Утім, невдоволених серед глядачів не було, адже вони масово почали сходитися уже після 19.00. На початку на сцену вийшов наш земляк Сергій Притула. І відразу почав жартувати. Мовляв, гурт «ТІК» поїхав у тур на своє 10-річчя, «Океан Ельзи» — на 20 років, а «Вар’яти шоу» — на 4,5 року.
—    Але ми ще крутіші від «Океану Ельзи», — продовжив ведучий. — А знаєте, чому? Бо вони їздять такими містами, як Дніпропетровськ, Одеса, Київ, а ми — у Стрий, Дрогобич, Червоноград. Зібрати стадіон у Львові може будь-хто, а спробуйте зібрати у Новояворівську зал на 500 місць, який не опалюється. Там під час нашого виступу рядами ходила пляшка — люди грілися, як могли.
Глядачі на усі жарти Притули реагували дружним сміхом. Коли ж на сцену вийшли «головні вар’яти», публіка просто вибухала реготом. Найбільше жартів було про сімейні стосунки. Дует «Вар’яти» розповідав короткі мініатюри про тещу і тестя, дружину, чоловіка, відпочинок наших за кордоном… Потім почалися жартівливі батли між Притулою і «королем монологу» Владзем. Люди просто плакали від сміху.
Ось деякі із них: “Глухонімий так інтенсивно махав руками «Допоможіть», що сам доплив до берега. Гурт «Світозари», Степан Гіга та Андрій Мацевко на знак протесту відмовилися від гастролей у Росії. Жінка мера Львова Садового кожної ночі приходить до нього і каже: «Візьми і зроби!». Священик покропив на городі жуків, жуки покаялися і самі пішли з городу. Дружина водія маршрутки не займається з ним сексом, поки не набереться повне ліжко. Василь Вірастюк так подоїв корову, що в лабораторії показало першу групу резус плюс. На «БАМі» провели опитування: «Чи вживаєте ви наркотики?». 20% відповіли: «Ніколи!», 80% відповіли: «Ги-ги-ги».
Коли Владзьо пожартував, що «Притула веде програму «Хто зверху?», а сам любить знизу, і додав: «Я до Фреймут дзвонив», Сергій запитав: «І як?». Владзьо відповів: «Казала, що ніяк». Зал вибухнув голосним реготом.
Були на шоу і монологи від Владзя, і пісні жартівливого змісту на відомі мелодії, і згадки про політиків… Також розповідали жарти місцевого «розливу» — про жителів різних мікрорайонів Тернополя. Концерт тривав дві години, і весь цей час сміх майже ні на мить не припинявся.
Наприкінці шоу Притула сказав, що «Вар’яти» гастролюватимуть Західною Україною місяць — від кінця листопада до кінця грудня. І гроші від концертів віддадуть на купівлю тепловізора для 90-го десантно-штурмового батальйону, який зараз перебуває в аеропорту Донецька.  Такий пристрій нічного бачення коштує 215 тисяч гривень.
—    Нам зібраних з концертів грошей не вистачить, то решта люди допоможуть зібрати, — сказав він. — Низький вам уклін за те, що прийшли.
Після виступу у Тернополі «Вар’яти» поїдуть на Львівщину — у Дрогобич, Стрий і Новий Розділ.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися