«Савич Парк» у Тернополі

fPTfAdcUq9o«Савич Парк» — так тепер називається гірськолижний спортивно-розважальний комплекс, що знаходиться на вул. Тарнавського.

Історія розпочалась майже 30 років тому. Початком усіх справ був нескінченний інтузіазм Ліщука Володимира Савича, який мріяв обладнати дитячу гірськолижну трасу, для підготовки юних спортсменів.

На сьогоднішній день це вже не просто гірськолижна траса, це найкраще місце у Тернополі для зимового відпочинку усієї сім’ї.

В минулому сезоні, 2013-2014 років, спільними зусиллями інвесторів, міської ради, працівників гірськолижної школи «Екстрім» був обладнаний і встановлений новий сучасний підйомник для лижників і сноубордистів.

В цьому сезоні, 2014-2015 років, встановлені електричні стовпи та прожектори для освітлення трас під час вечірнього катання. Проведений інтернет, та встановлена веб камера, з допомогою якої, наші відвідувачі мають можливість переглядати онлайн відео-потік, тих подій які відбуваються на схилах.

Обладнаний вагончик як пункт прокату лиж, сноубордів, а також місце, де лижники і сноубордисти можуть випити чаю та погрітись.

Найбільшим сюрпризом для відвідувачів стане нова зимова розвага — сноутюбінг. Це надувні санчата, які розвивають швидкість до 100 км на годину. Цей вид відпочинку полюбляють як діти, так і дорослі.

«Тому ми будемо раді Вас бачити на наших схилах і подарувати Вам казковий зимовий відпочинок», — йдеться на сайті комплексу.

Вам також може сподобатися