Водогосподарники області надали допомогу для АТО на суму понад 70 тис.грн.

P1010013Працівники Тернопільського обласного управління водних ресурсів вважають своїм обов’язком надавати допомогу військовим на схід.
Так 12 грудня 2014 року передали волонтерам Логістичного центру допомоги м. Тернополя  24 пічки власного виробництва для військовослужбовців, які зараз перебувають на передовій в зоні АТО.
Пічки виготовляли працівники підвідомчих організацій облводресурсів у вільний від основної  роботи час з використаних газових балонів, шматків труб та інших необхідних матеріалів.
Конструкцією пічок також передбачено розігрів їжі на їх поверхні, сушіння мокрого одягу.
Напередодні, до Дня Св. Миколая, водогосподарники області передали військовим новорічні гостинці та теплі речі.
Тернопільське обласне управління водних ресурсів  вже протягом багатьох місяців підтримує військових  продуктами харчування, теплим одягом та  іншим необхідним в зоні АТО:
–    у жовтні 2014 року на добровільно зібрані гроші закупили продукти харчування, речі першої необхідності та паливо для транспортування допомоги в зону АТО, загалом було зібрано 2,5 тонни продуктів;
–    у листопаді працівники закупили та передали 6 спальників та теплі ковдри.
Також працівники Тернопільського обласного управління водних ресурсів здавали кров для поранених військовослужбовців.
За весь період АТО управлінням надано допомоги на суму понад 70 тис. гривень.
Начальник управління Тарас Капуста закликає своїх працівників не залишатися осторонь та знаходити можливість будь-яким способом допомагати нашим українським воїнам.

DSC_0058-1

Вам також може сподобатися