Енергетики радять тернополянам відмовитись від користування ліфтами

svitlo– Ви писали, що обленерго просить не користуватись ліфтами із 16-ї до 19-ї, – каже тернополянка Анна (прізвище редю відоме – прим. ред.). – А сьогодні нам вимкнули світло вранці. Так, що тепер не користуватись ліфтами взагалі?

Світло, як розповіла тернополянка, у її будинку на 15 Квітня, 29 вимкнули вранці близько 9-ї. Жінка у той час якраз  була у ліфті з двома маленькими дітками і мамою.
– Ми якраз ішли у садочок, – продовжує пані Анна. – Дякувати Богу, дві години не довелось сидіти у ліфті, бо присвітили телефонами і знайшли номер «аварійної». Тож, десь за півгодини нас витягнули.

Що ж робити, якщо ж невідомо коли вимкнуть світло, ми поцікавились в «Тернопільобленерго». Тут нагадали, що неодноразово попереджали про вимкнення світла у години найбільших навантажень на електромережі вранці і ввечері.  Це ж власне і сталось сьогодні вранці.

– О 08 год. 10 хв., на адресу ВАТ «Тернопільобленерго» надійшла команда диспетчера Південно-Західної енергетичної системи ДП «НАК «Укренерго» застосувати Графіки аварійних вимкнень та відключити від електропостачання споживачів усіх 10 черг згідно із складеним і затвердженим графіком аварійних вимкнень, – кажуть у Відділі по роботі з громадськістю ВАТ «Тернопільобленерго». – Наразі без світла частково перебувають споживачі в усіх районах Тернопільської області. Немає електропостачання у ряді вулиць міста Тернополя.

Відтак, кажуть у Відділі, енергетики просять споживачів з розумінням ставитися до тієї ситуації, що склалася, дбати про власну безпеку, не користуватися ліфтами та вимикати електроприлади, виходячи з дому.

-Про подальший перебіг подій ми інформуватимемо вас у оперативному режимі на сайті компанії, – додають в «Тернопільобленерго».

Довідка:
Споживачі з питань вимкнення електроенергії можуть звернутися до кол-центру ВАТ «Тернопільобленерго» за номером 0-800-50-90-40 (цілодобово зі стаціонарних та мобільних телефонів безкоштовно).

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися