Бізнес-леді Юлія Фіголь поділилась секретами успіху

business16 Гусятинському районному центрі зайнятості відбулося засідання жіночого клубу на тему «Я – успішна жінка» за участю колишньої безробітної, а нині успішної бізнес-леді Юлії Фіголь.

Відвідувачі клубу ознайомились із умовами та порядком надання одноразової допомоги для організації підприємницької діяльності, розглянули переваги та недоліки підприємництва, обговорили бізнес-ідеї; обговорили питання: який краще бізнес відкрити жінці з нуля ? як перетворити хобі в заробіток? скільки часу буде потрібно на розвиток бізнесу? скільки потрібно грошей для початку?

– Жіночий бізнес – це тема, яка останніми роками отримала особливе звучання. Жінка завжди була господинею, створювала затишок, вносила порядок і спокій у сімейне життя. Ці її якості переносяться і на бізнес. Активність жінки може виявитися в різному віці. Існують історії успіху бізнесу жінок, що досягли висот і в двадцять, і в шістдесят. Зараз слова «бізнес-леді» чи «бізнес-вумен» уже нікого не дивують, – звернулась до присутніх головний спеціаліст відділу активної підтримки безробітних РЦЗ Наталія Козир.

Пані Юлія поділилась секретами вишивання одягу, скатертин, сорочок, а також ознайомила жінок зі складним, але дуже цікавим мистецтвом – бісероплетінням та вишивкою бісером; презентувала свої роботи; порадила з чого потрібно починати людині, яка хоче навчитись цієї справи та заробити гроші. Йдеться у повідомленні Тернопільського центру зайнятості.

Учасниці клубу активно обговорювали складові успіху, ділились власним досвідом, задавали питання приватному підприємцю.

– Знайомство з реальними успішними людьми, що зовсім недавно теж були без роботи, але не піддалися труднощам часу, не попливли за течією, перемогли відчай та ризикнули відкрити власну справу, дає поштовх до переорієнтації, переосмислення своєї життєвої позиції, сприяє активізації власних зусиль і як результат – вирішення питання своєї зайнятості, – зазначила одна з учасниць засідання клубу.

Джерело: lypa.com.ua

Вам також може сподобатися