У сміттєвий бак кинули облитого зеленкою нового начальника архбудконтролю

0fzDwuoVPhQСьогодні громадські активісти щойно призначеного в. о. начальника Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Тернопільській області Михайла Горішного.

Чиновника звинувачують у причетності до скандальної забудови по вулиці Громницького на території школи №9, а також його назвали ставленником міського голови Сергія Надала.

Пана Горішного закинули у сміттєвий і закрили кришку. Загалом в «органі» люстрації він перебував кілька хвилин. Попередньо близько двох десятків чоловіків на чолі з помічником лідера Радикальної парії Олега Ляшка Богданом Ревою прийшли у кабінет Михайла Горішного, аби поспілкуватися з ним. Як виявилося, його тільки сьогодні призначили на посаду приставкою «в. о.». На запитання про причетність до скандальної забудови території школи №9 у Тернополі, Михайло Горішний відповів, що донедавна очолювана ним приватна фірма «Техпанель» є одним із інвесторів та членів кооперативу у проекті. У свою чергу активісти зауважили, що у них інформації про його безпосередню причетність до будови. За їх інформацією, протягом довгого часу він особисто виплачував зарплатню робітникам на Громницького.

Після всього Михайлу Горішному запропонували написати заяву на звільнення. Той категорично відмовився. Молоді люди у балаклавах повели чиновника до входу в установу, де кинули його сміттєвий бак, облили зеленкою і закрили кришку. Кілька хвилин Горішний посидів у середині. Потім вийшов і відмовився коментувати ситуацію.

Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися