У Тернополі 4 січня відбудеться Передріздвяний ярмарок

01Аби заробити кошти для потреб наших хлопців в АТО, у Тернополі організовують Передріздвяний ярмарок

Ярмарок напередодні Різдва відбудеться у Тернополі на Театральному майдані 4 січня.

Тут можна буде придбати солодощі, свічки, різдвяні калачі, дідухи, ялинкові прикраси, мед.  Гроші потрібні, щоб шити бушлати, замовляти берці, закупити медикаменти, зазначають волонтери. Ярмарок триватиме з 11 до 17 години.
– Ідуть свята, люди, можливо, будуть менше заходити в Штаб Самооборони, відповідно, щоб мати можливість щось оперативно докупити чи когось зібрати на фронт мусимо акумулювати кошти, – зазначає волонтер Лілія Мусіхіна. – Найоптимальніший спосіб зараз зібрати кошти – організовувати ярмарки. Це і людям добре, бо можна підготуватися до свят, і кошти можна зібрати. В нас є чудова майстриня, яка робить свічки, є чоловік, який робить дуже гарні дідухи, хтось спече різдвяні калачі, це ті речі, які на Різдво так чи інакше купують, тож їх можна буде купити на нашому ярмарку. Будуть солодощі, також ми додали до асортименту ялинкові вироби, знаю, що хочуть деякі пасічники привезти мед на ярмарок.

На Театральному майдані волонтери поставлять кілька наметів.

Бажаючі долучитися до ярмарку зі своїми виробами, можуть приходити безпосередньо на ярмарок, попередньої реєстрації не потрібно. Пріоритет товарів – іграшки ручної роботи на ялинку, дідухи, все, що потрібно до Святої вечері, свічки, домашня випічка.
Єдина вимога до продавців – зробити пожертви на потреби армії.

Хтось всю виручку жертвує, хтось частину, минулого разу на солодкій ярмарці навіть усю виручку продавці жертвували, ми десь 9 тисяч гривень зібрали, – розповідає волонтерка.

Для бажаючих долучитися, довідки за тел. 098-596-26-80.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися