Як тернопільський водій здивував пасажирів?

marsrutka_11_13643207898 Люди помічають в людях, явищах і подіях лише негатив, а позитив “проходить” повз увагу, – почув я нещодавно від одного чоловіка. Задумався, погодився. Вирішив трохи відкритися й для позитиву.
Читач написав на сайт: І ось сьогодні прийшов на роботу з файним настроєм. А справа в тому, що сьогодні в 8.20 на Карпенка сів міський автобус, який курсує по маршруту № 16 (держномер 009-04). Одразу зауважив, що в салоні не смердить папіросним димом. На наступній зупинці пенсіонерка запитала чи можна сісти, відой відказав: “так, будь ласка”. Коли пасажири щось питали, ввічливо відповідав. Не гнав, нікого не підрізав, водіїв, які повертали пропускав, на зупинках стояв не довше ніж треба для “заходу-виходу”. Коли ж задзвонив телефон в водія, він вставив в роз’єм гарнітуру, а пристрій поклав на торпеду. Водієві з вигляду 30 років. Чесно. Ніби й звичайна банальна поїздка, але якось так приємно отримувати послугу з перевезення такою, як “пише книжка та правила”.

А з якими водіями їздите ви? Зважаючи на наближення свят та купу негативу в наших буднях, пропоную писати лише позитивні приклади про позитивних людей)))
Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися