Загиблий боєць з Тернопільщини планував 1 січня одружитися

thumb_56607_news_m 32-річного житель Тернопільщини Петро Андруник сьогодні, 25 грудня, близько 8.30 ранку підірвався на радіокерованому фугасі поблизу селища Орехове на Луганщині.

– Петро в армії не служив, в АТО пішов добровольцем, – розповідає командир батальйону, в якому служив загиблий, підполковник Віктор Волинець. – Взимку він був на Майдані, тому не міг закрити очі на те, що відбувається зараз на Сході України. Тож пішов добровольцем. У моєму батальйоні був водієм. Я про нього нічого, окрім позитивних відгуків не чув. Та й сам не маю чим дорікнути. Таких би хлопців побільше!
Петро поспішав жити, розповів про нього командир.
– 1 січня він мав розписатися із коханою дівчиною, – продовжує розповідати пан Волинець. – А в травні планували зробити весілля. Вони познайомилися тут, на Сході, дівчина працює на швидкій медсестрою.
Уже незабаром – 3-7 січня – бійцям батальйону обіцяли ротацію, і під час відпустки Петро планував познайомити майбутню дружину зі своїми батьками.
– Але бачите, як склалося… – зітхає пан Волинець.

Командування та весь особовий склад Національної гвардії України висловлює слова співчуття рідним та близьким загиблого.
Редакція 20minut.ua приєднується до слів співчуття.

Вічна пам’ять Герою!

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися