2015 рік буде вирішальним для України, каже астролог Іван Круп’як

vlcsnap-2014-12-31-14h37m43s191Аристократична, шляхетна, поміркована, вперта і цікава – так астрологи характеризують символ нового року – козу. 2015 – це рік синьої дерев’яної кози. Що він принесе за прогнозами астрологів?

Знайомтесь – коза Єва. Вона вже 5 років живе у тернопільському парку “Топільче”. Працівники зоокутка кажуть, Єва лагідна, чемна, в їжі невибаглива. Їсть сіно, овес, буряк, натомість дає молоко. Відвідувачів любить, особливо тих, які годують її хлібом. Перед камерою Єва поводить себе трохи сором’язливо, голосу не подає, лише переступає в своєму кутку з ноги на ногу. Цього року у Єви народилась донечка. Маленьке козеня обміняли на іншу кізоньку, білу і безрогу, шуту, як на таких кажуть в народі.

– Взяли біленьку козичку, вона молоденька. Це така порода, що вона безрога. Кажуть, що вона дуже добре доїться і вигодовує інших маленьких звірят, якщо от лань, наприклад, буде мати прибуток, то тим молоком можна підгодовувати молоді тваринки, – розповідає завідувач парку “Топільче” у Тернополі Юрій Бойко.

Козеня імені ще немає, тому тернополяни можуть самі запропонувати гідну назву. А зараз Єва і нове козеня мирно живуть в одному хліві.

2015 рік буде таким, як і натура кози, каже астролог Іван Круп’як, спокійним і виваженим. На відміну від року що минає, коня, який завжди йде вперед, багато працює, то коза любить приглядатися.

– Буде таланити людям, які належать до культури, мистецтва, бо це найбільш пізніший рік, то рік якраз пізнання чогось древнього пізнання традицій, філософії, людство по-іншому трошки сприйматиме ситуацію, яка зараз є навколо, – каже астролог Іван Круп’як.

Симоволом року буде дракон, а сторона горизонту – схід, коментує астролог. Це означає, що події на Сході матимуть для нас виняткове значення. Рік кози є знаковим для України, у 1991 році ми здобули незалежність. 24 серпня і 24 роки тому. 2015-ий має стати роком нашого утвердження, переконаний Іван Круп’як.

– Дуже вирішальний, як нікотрий з років, дуже вирішальний рік для нашої держави. Маємо вистояти, – говорить Іван Круп’як.

Новий рік слід зустріти у колі рідних та близьких. Найкраще з позитивними думками і надіями.

– Якраз в самий момент переходу старого року в новий кожному з нас подумати, щоб на нашій землі встановився міцний і довгий мир. Якщо ми всі будемо думати одночасно в одну хвилину, то думки матеріалізуються і це якраз буде тим великим подарунком для кожного з нас.

Джерело: ТВ-4

Вам також може сподобатися