На Тернопільщині міліціонери з Чернівців жорстоко побили людину

1392811784_1-vskswszДвоє працівників Шевченківського РВ УМВС України у Чернівецькій області разом із іншими особами жорстоко побили чоловіка. Про це повідомили у прокуратурі.

За заявою потерпілого, побиття відбувалося у місті Заліщики в приміщенні телемайстерні. В основному удари припадали у голову та тулуб.

Наразі, дії правоохоронців перевіряє прокуратура Заліщинського району, яка відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень, що супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого).

Якщо провина працівників міліції буде доведена їм загрожує ув’язнення на строк від 3-х до 8-ми років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, 4 квітня Харківський апеляційний суд засудив до ув’язнення трьох працівників міліції які незаконно затримали двох харків’ян, доставили їх до харківського обласного управління міліції, побили одного з затриманих, ледве живого останнього винесли та залишили вмирати в сквері навпроти адміністративної будівлі міліції.

Також нагадаємо, 14 березня київського міліціонера, який забив людину на смерть, засудили до 9 років тюрми.

Джерело: magnolia-tv.com

Вам також може сподобатися