На острівці Чайка відкриють міську ковзанку

indexЯкщо лід промерзне до 25 см, то працюватиме міська ковзанка в парку Шевченка. Ковзанку традиційно влаштують на острівці Чайка. Наразі вагончик, де можна буде взяти ковзани напрокат, ще не встановили. Його поставлять біля кас, де продавали квитки на катамарани.

Нових ковзанів ми не закупляли цього року, – зазначив заступник директора управління парків Василь Романюк. – Вважаємо, що вистачатиме старих. Вони в нормальному стані. Ми лише відремонтували вагончик, цього року зробили нову підлогу.

Щодо цін на прокат ковзанів, то зараз лише складають калькуляцію. Порівнювати з минулим роком ціни не можна, бо торік прокату не відкривали, зазначив пан Романюк. Кілька років тому прокат коштував 5 грн за годину. Цього року ціна буде вищою.

Щоправда, коли саме відкриють міську ковзанку, наразі невідомо. Поки лід тонкий. 29 грудня його товщина була 6 см, зазначили в управлінні ДСНС в Тернопільській області. Для облаштування ковзанки лід має бути товщиною 10-12 см, а для масового катання його товщина повинна бути не меншою 25 см.

Тож любителям активного відпочинку можна покататися лише на ковзанці в „Ескімосі”, що в ТРЦ „Подоляни”. Ковзанка працює 31 грудня з 9 до 20 години, 1 січня – з 11 до 23 години,  6 січня – з 9 до 16 години, 7 січня – з 12 до 23 години. В інші дні ковзанка працює з 9 до 23 години. Тариф у святкові дні – 52 грн для дорослого і 32 грн для дитини, а в будні – 42 і 27 грн відповідно за сеанс 45 хвилин. Якщо хочете кататися на своїх ковзанах, це не впливає на вартість катання. Прокат ковзанів включено в ціну сеансу. Аби зекономити, можна купувати абонемент на 8 катань. Він коштує 160 грн.
Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися