УЄФА підозрює “Ниву” і “Тернопіль” у проведенні договірного матчу

132111Тернопільські команди розорили британські букмекерські контори на кілька десятків тисяч фунтів.

Голова Тернопільської обласної федерації футболу Володимир Мариновський заявив про те, що УЄФА підозрює “Ниву” і “Тернопіль” у проведенні договірного матчу.

“Нещодавно мені, як віце-президенту Федерації футболу України, голові Комітету з етики та чесної гри, надійшло звернення офіцера УЄФА щодо матчу “Нива” – “Тернопіль”, який відбувся 16 листопада і завершився з рахунком 2:0. УЄФА підозрює, що поєдинок носив договірний характер. Підстава – п’ять дивних ставок в британській букмекерській конторі на цей матч, які були зроблені в Тернополі. У всіх п’яти випадках гравці починали робити свої ставки на рахунок 0:0, а потім змінювали ставки під час гри залежно від зміни рахунки і коефіцієнтів. У результаті найбільший виграш склав 10 тисяч фунтів, а сума інших чотирьох – близько 13 тисяч фунтів. Інцидент дуже неприємний і ганебний, тому дочекаємося, коли обидві команди вийдуть з відпусток, і проведемо ретельне розслідування”, – цитує слова Мариновського портал sports.te.ua.

Нагадаємо, що матч 17-го туру першої ліги “Нива” – “Тернопіль” завершився з рахунком 2:2. По ходу зустрічі номінальні гості впевнено перемагали з рахунком 2:0, потім пропустили один м’яч, після чого отримали чисельну більшість (червону картку отримав Степан Рижук). На останніх хвилинах півзахисник “Ниви” Ярослав Сворак зрівняв рахунок.

Джерело: Сегодня

Вам також може сподобатися