У Тернополі горів п’ятиповерховий житловий будинок

2206 січня о 20:55 до оперативно-диспетчерської служби оперативно-координаційного центру Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Гетьмана Мазепи, 28, у Тернополі.

До місця події негайно вирушили чергові караули частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення, 1-ї та 2-ї державних пожежно-рятувальних частин та оперативна група Управління ДСНС на чолі з заступником начальника Управління Олегом Баланом. Всього було залучено 24 чол. особового складу та 5 од. техніки Тернопільського гарнізону.

На гасінні пожежі працювали 3 ланки газодимозахисної служби. Не зважаючи на екстремальні умови щільного задимлення та низьку температуру (14 градусів нижче нуля, за Цельсієм), завдяки оперативним діям вогнеборців о 21:52 пожежу було ліквідовано. Під час гасіння проведена евакуація 16 та врятовано 9 мешканців будинку, в тому числі двоє дітей. На місці події загиблих та травмованих не виявлено.

Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев’яні перестінки індивідуальних підвальних приміщень, запаси продуктів та майно громадян. Причина загорання та збитки встановлюються.

24

Вам також може сподобатися