У Тернополі з’явиться льодовий палац

ornava_142087567855Якщо у місті щось будується, це ж – добре, — каже головний архітектор Тернополя Василь Бесага. – Хочу нагадати всім: критерієм розвитку міста чи держави завжди було будівництво! Чим більше будується в місті, тим більше розвивається інфраструктура, тим стає багатшим місто і люди, які в ньому живуть…

Окрім того, розповів про те, що незабаром, на його думку, має стати окрасою нашого міста — унікальний розважальний комплекс, аналогів якому немає в Західній Україні. Його збудують у Тернополі, на вулиці Живова. У тій місцині ще восени розчистили територію, прибрали дитячий майданчик.

– Льодовий палац – це добудова до ТЦ «Орнава». Він буде по ліву сторону від торгового центру, в бік парку, — пояснив пан Бесага. – Причому будівля розважального комплексу буде виконана в тому ж стилі, що й ТЦ «Орнава». У закладі можна буде проводити не лише спортивні змагання, а й конференції, зустрічі, презентації…

Та забудова – не на території парку, стверджує він. ПП «Продекспорт», яке є власником «Орнави», взяло ту ділянку в користування ще за часів головування Романа Заставного та Богдана Левківа. Але, як каже пан Бесага, можливість розпочати там роботи з’явилася лише тепер, пише 7 днів.

– Той розважальний центр вміщуватиме боулінг, тренажерний зал, спортивний комплекс, дитячий розважальний комплекс, оздоровчий комплекс із басейном. Головне – там буде льодовий палац. Тернополяни зможуть не тільки весело та з користю проводити час, а й використовувати льодовий майданчик для професійних занять спортом: фігурним катанням, хокеєм, — додав архітектор.

Джерело: 7 днів

Вам також може сподобатися