В учня ПТУ тернопільські міліціонери вилучили сірникову коробку наповнену коноплею

konoplyaПід час проведення оперативно-профілактичних відпрацювань, на зупинці громадського транспорту увагу міліціонерів привернув юнак, який порушував порядок. Побачивши правоохоронців, хлопець збентежився та почав метушитися. Така дивна поведінка стала зрозуміла оперативникам після того, як у кишені його куртки вони знайшли сірникову коробку, наповнену коноплею. Наркотичну речовину 17-річного житель села Лозова зберігав у куртці та мав намір випалити її з друзями.
Юнак розповів, що наркотичну речовину він виростив сам і зберігав для власного вживання. Він, вочевидь, не знав, а може і не бажав знати, що за зберігання наркотиків передбачена кримінальна відповідальність.
Як з’ясувалося, хлопець навчається в одному із училищ обласного центру, його вихованням займається лише бабуся. У поле зору правоохоронців він потрапляє не вперше – раніше притягувався до відповідальності за крадіжку.
За незаконне зберігання наркотичних засобів юнакові доведеться понести покарання. Йому інкримінують частину 1 статті 309 ККУ – незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту. Триває досудове розслідування.

Вам також може сподобатися