Тернополяни можуть передати адресні посилки бійцям

Cx6IIA1PXccГОТУЄМО ВЕЛИКУ ВІДПРАВКУ ДОПОМОГИ НА СХІД! Тернополяни можуть передати адресні посилки бійцям та допомогти пальним!!!!!!!!

Живуть на Тернопіллі, в Підволочиському районі найбезстрашніші підприємці усіх часів і народів Петро Васько і Руслан Савончак. З початку розгортання АТО ці чоловіки спонтанно стали волонтерами і зараз дуже активно допомагають Логістичному центру допомоги бійцям АТО в Тернополі довозити допомогу захисникам особисто в руки – у найгарячіші точки фронту. Вони вже не раз потрапляли під обстріли та у різні екстримальні ситуації. Але незважаючи на це, продовжують регулярно їздити в зону АТО із допомогою.
Зараз у них триває підготовка до наступної, важливої поїздки, а тому вони звертаються до небайдужих тернополян про підтримку.
Зокрема, просять передавати їм, або на склад №1 логістичного центру в Тернополі (вул.Збаразька, 16, гуртовня “Галант”) наступне:
-Теплі комплекти форми (бушлати, штани, термобілизна)
– Рукавиці, шапки, балаклави
-Тепле взуття (берци)
-Спальні мішки
-Ліки (протизапальні та протигрипозні засоби, бинти, антибіотики та інші)
– М’ясні та рибні консерви
– Цигарки
– Є велика необхідність в генераторах, бензопилах, та паливних матеріалах до них (в каністрах, або талони).
“Звертаємося до людей, які мають змогу допомогти придбати тепловізори, та прилади нічного бачення, що вкрай необхідні в гарячих точках, які ми відвідуємо під час кожної своєї поїздки. Слід зазначити, що всі продукти, ліки, одяг та іншу допомогу, ми доставляємо самі, і безпосередньо на передову до наших хлопців”, – пише Петро Васько на сторінці у ФБ.
Всіх хто має змогу і хоче долучитися до допомоги українській армії, і її захисникам просимо звертатися за номерами телефонів: 050-37-70-630 Петро. 098-94-46-464 Руслан.

!!!!!!!!!!!Також є можливість передати АДРЕСНІ ПЕРЕДАЧІ !!!!!!!!!!!!!!!!

від родичів, бійцям, що знаходяться на передовій лінії фронту неподалік населених пунктів (та в радіусі 30-40 км від них):
– Луганська обл. – Новоайдар, Щастя, Станиця Луганська, Трьохізбенка.
– Донецька обл. – Дзержинськ, Дебальцеве, Пєски.
Посилки приймаємо на складі №1 (вул.Збаразька, 16, гуртовня “Галант”) лише 20 січня і лише до 16.00.
Вимоги до передач: компактно спаковані та добре перекладені в ящики чи мішки, на кожній упаковці контактні дані.
Якщо ж вам також відомо про відсутність провіанту, засобів особистої гігієни чи буржуйок у наших захисників в районі вищеперечислених населених пунктів, повідомте волонтерам складу контактний номер потребуючих – разом із адресними передачами ми довеземо усе необхідне.
Гарячий телефон складу №1 (вул.Збаразька. 16, гуртовня “Галант”): 098-48-79-152.
Джерело: Від Тарнополя до Тернополя

Вам також може сподобатися