Злодії шукають незачинені вхідні двері помешкань

03Крадіжки шляхом вільного доступу – один із найпоширеніших видів квартирного злодійства. Кількість випадків, коли зловмисники через незачинені вхідні двері викрадали з помешкань цінні речі, кошти та інше добро, не злічити. Протидіяти злодіям можна і потрібно, а найкращою запорукою збереження майна є пильність самих господарів.

В тому, що можна стати жертвою злодія навіть за присутності в квартирі, нещодавно переконався  32-річний тернополянин. До чоловіка приїхали у гості батьки. Впустивши родичів до хати, господар забув замкнути вхідні двері. Згодом через свою  безпечність і потерпів.

Те, що у помешканні побував непроханий гість, чоловік помітив лише тоді, коли виявив, що з коридору зникла сумочка матері.  Тоді й збагнув, що сталося, але було пізно. За допомогою звернулися до правоохоронців. Міліціонери розшукують злодія.

Міліціонери звертаються до громадян із проханням: не нехтуйте елементарними правилами безпеку, не забувайте зачиняти двері та вікна, виходячи з оселі навіть на нетривалий час. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей.

Вам також може сподобатися