Прискіпливий покупець виявився крадієм

47Одягнути  гарні нові речі захотілося  17-річній мешканці Монастириська. Тож заради новеньких джинсів дівчина вирішила скоїти протиправний вчинок.

Неповнолітня проживає разом з матір’ю. Закінчивши навчання у школі, випускниця не поспішала  здобувати освіту по спеціальності чи знайти підробіток. Заради обновки вона вирішила піти на злочин. Завітавши  до однієї з крамниць в райцентрі, дівчина довго оглядала товар, обравши декілька речей, зайшла в кабінку для примірки. Там довго морочила голову продавчині, прохаючи принести то менший розмір штанів, то  іншу модель взуття.

Допоки продавець вибирала речі, зловмисниця непомітно спакувала одну пару джинсів до сумки, та поспішила покинути торгівельний заклад. Коли продавчиня виявила пропажу, одразу повідомила про крадіжку співробітників місцевого райвідділу міліції.

Працівники міліції оперативно розшукали злодійку. Дівчина у скоєному зізналася. Вкрадену річ міліціонери вилучили та повернули власникам магазину. А  дівчині тепер доведеться відповісти за скоєне злодіяння.

Слідчим відділенням Монастириського райвідділу внутрішніх справ розпочато кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

Вам також може сподобатися