Тернополян запрошують на зимові змагання з мандрівництва “Снігохід”

thumb_62837_news_mНа щорічні зимові змагання з мандрівництва “Снігохід” 7 лютого запрошують усіх тернополян. Цьогоріч змагання будуть у Гусятинському районі. Організатори обіцяють багато драйву, а найактивнішим – призи.

– Це вже вчетверте туристи, члени молодіжних організацій і просто любителі помандрувати братимуть участь у даному заході, – каже голова оргкомітету Олег Білик. –  Учасники блукатимуть лісовими хащами, побачать цікаві історичні та природні пам’ятки, а найкращі та найспритніші отримають призи.

Учасникам під час змагань потрібно знайти якомога більше точок, позначених на карті, і сфотографуватися на них всією командою. Кожна точка має свою вартість в балах. Хто в результаті матиме найбільше балів – той переможець. Змагання відбуватимуться у трьох заліках. Два пішохідних, окремо для любителів і професіоналів і лижний.

Взяти участь у “Снігоході” можуть усі бажаючі, старші 16 років.

Довідка

Зареєструвати свою команду можна на сайті snigohid.plast.org.ua. Тут також можна знайти всю іншу необхідну інформацію (положення змагань, необхідну екіпіровку, способи доїзду та ін.)

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися